Sol·licita informació

75è aniversari de la nostra Escola

Què ràpid passa el temps, que fàcil és parlar de la trajectòria de la nostra escola però, evidentment, no tot ha estat fàcil i sempre hi ha moments més complicats que d’altres. Però tot amb esforç i amb una plantilla que es forma i s’actualitza per estar a l’última en les noves metodologies i recursos, fa que al final sembli fàcil l’adaptació, per exemple, a una pandèmia. Una escola, que en aquells moments va ser capaç de reinventar-se per a estar al costat dels seus alumnes i cobrir les seves necessitats, un col·legi que vetlla no només en l’aprenentatge dels nens i nenes, nois i noies i infants, sinó que també té cura del seu benestar emocional. 75 anys educant des del cor, amb ganes, entusiasme i il·lusió. Volem estar a l’alçada d’aquests 75 anys d’història, fent memòria de moments molt especials i recordant a tots els mestres, a totes les famílies i alumnes que han passat. Veure com evolucionen professionalment i creixen com a persones ens omple d’orgull. Nostra Senyora de Montserrat, sempre serà casa vostra, i nosaltres, persones amb qui  podeu comptar! Gràcies per formar part d’aquests 75 anys! Donem gràcies a Déu i a la nostra Mare, per acompanyar-nos i ajudar-nos a seguir sumant…!

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.