Sol·licita informació

Units amb Jesús!

Un dels pilars del col·legi Nostra Senyora de Montserrat és l’educació en valors humans i cristians. Per això comptem, a més a més de la matèria de religió , mitja hora setmanal a crear una espai de reflexió a la Capella.

També, contem amb l’equip de Pastoral i el mossèn del nostre municipi, per crear activitats i fer celebracions que enriqueixin personal i espiritualment als nostres alumnes.

Per què és important?

Com a escola Cristiana, donem especial importància als valors Cristians i a la història de Jesús com a referent nostre.

Al llarg del curs, treballem la seva història i esdeveniments importants per tenir-ho com a exemple a seguir. Celebrem els temps i festivities litúrgiques que l’Església ens marca: Advent, Nadal, Quaresma, Setmana Santa, Montserrat, la nostra patrona. Tenim molt present a la mare de Déu al maig i no ens oblidem tampon de les nostres arrens celebrant el dia de la fundadora de les religioses teatines, Mare Úrsula.

Ens encanta compartir i celebrar-les amb tots els nostres alumnes, no només com a cultura religiosa i pilars fonamentals de la nostra religió sinó que també, com a valors essencials per educar als nostres alumnes de forma global i integral i ajudar-los a créixer com a persones.

Tots els nostres alumnes realitzen una hora a la setmana de religió i dediquem un espai en el nostra horari escolar, per compartir moments de reflexió a la capella. A més, també fem diferents activitats amb l’equip de Pastoral que ens ajuden a potenciar els valors i ens ajuden  a construir-nos com a persones per a servir a la societat.

Pensem fermament, que l’excel·lència educativa es troba quan els professorat vetlla per aconseguir donar resposta a les necessitats de l’alumnat acadèmica i personalment.

Que no t'ho expliquin, viu-lo!

El millor regal que els hi pots fer als nens i nenes de 3r és apuntar-los a la prepara de la Primera Comunió. Companyem-los a seguir creixent en la fe.

Catequesis!

INFORMACIÓ HORARIS

Santa Missa

De dilluns a divendres: 8.00 h.
Dimarts, dimecres, dijous i divendres: 16.20 h.

Atenció sacerdotal a famílies

Dimarts, dijous i divendres de 15.30 a 17.30 h.

Retirs mares

15.50 h. Els segons dimarts de mes.

Retirs pares

17.15 h. Els segons dimarts de mes.

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.