Sol·licita informació

Capellanía

Un dels pilars del col·legi Arroyomolinos és l’educació en valors humans i cristians. Per això comptem amb un servei de capellania que ofereix atenció espiritual per a alumnes, famílies, professors i personal no docent que ho desitgi.

Quina és la seva feina?

Col·laborar en la formació cristiana que es proporciona a l’escola i oferir atenció espiritual a tota la comunitat educativa.
Celebració diària de la Santa Missa i sagrament de la confessió.
Catequesi de Primera Confessió, Confirmació i Primera Comunió, tant per a pares, com per a alumnes.
Plàtiques i converses dacompanyament per als alumnes.
Com que els pares i les mares són els principals educadors de la fe dels seus fills, la Capellania els ofereix, a més d’un horari d’atenció, altres mitjans i activitats de formació espiritual com misses, confessions, retirs mensuals, etc.
El capellà coordinador de Nsmontserrat és el senyor José Luis Retegui. Però, per poder atendre tots els alumnes, amb ell col·laboren tres sacerdots més: don Javier González, don José Juan Becerro i don Arturo Garralón.

Contacte: col-nsmontserrat@xtec.cat

D. José Luis Retegui

Capellà del col·legi

D. José Luis Retegui

Capellà del col·legi

D. José Luis Retegui

Capellà del col·legi

D. José Luis Retegui

Capellà del col·legi

INFORMACIÓ HORARIS

Santa Missa

De dilluns a divendres: 8.00 h.
Dimarts, dimecres, dijous i divendres: 16.20 h.

Atenció sacerdotal a famílies

Dimarts, dijous i divendres de 15.30 a 17.30 h.

Retirs mares

15.50 h. Els segons dimarts de mes.

Retirs pares

17.15 h. Els segons dimarts de mes.

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i concerta una visita o pregunta'ns el que vulguis.