Com és ben normal, com a pares voleu el millor pels vostres fills i filles. No és fàcil prendre aquesta decisió i és molt normal tenir la incertesa de si serà l’escola què voleu pels vostres.

Us compartim un vídeo amb algunes raons.  Motius pels quals pensem, que som l’escola ideal pels infants. On remarquen els nostres punts forts i amb la humilitat de saber què sempre podem millorar. Tot l’equip de mestres treballa per estar reciclat i poder donar lo millor de si mateix als altres. Ens esforcem i intentem ser un bon referent i sobretot vetllem pels benestar dels infants. Cuidem i respectem el ritme de cada alumne, apropant l’aprenentatge al nivell que té i intentant que tothom senti que aprofita el temps de la classe. Busquem i expliquem el sentit a tot allò que proposem i els acompanyem en el dia a dia. Treballem per projectes i fem ús de metodologies on els alumnes es sentin motivats i interessats per allò què treballem.
Ens sentim orgullosos quan tirem la vista enrere i valorem i apreciem com tots els alumnes ens deixen empremta i com veiem una mica de nosaltres en tots ells.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de privacidad.
I Accept

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-3-6/preinscriute/sollicitud/

https://accesvalidat.ensenyament.gencat.cat/wayf/wayf-IDP-SM.html?entityID=https%3A%2F%2Faccesvalidat.ensenyament.gencat.cat&return=https%3A%2F%2Faccesvalidat.ensenyament.gencat.cat%2FShibboleth.sso%2FLogin%3FSAMLDS%3D1%26target%3Dhttps%253A%252F%252Faccesvalidat.ensenyament.gencat.cat%252Fpls%252Fapex%252Ff%253Fp%253D20160079072543618%253A102