Sol·licita informació

Descomptes i beques

Descomptes per família nombrosa

Les famílies amb tres o més fills matriculats al Col·legi NSMontserrat podran beneficiar-se dels següents descomptes:

3r fill: 50% de descompte.

4t fill i següents: 100% de descompte.

*Aquest descompte s’aplica únicament sobre la cuota mensual de l’escola (Activitats complementàries i serveis) no sobre els serveis escolars (menjador, activitats extraescolars, matiners, sortides/viatges o llibres).

** Aquest descompte s’ha de sol·licitar, no és automàtic. Aquelles famílies que desitgin beneficiar.se haura de presentar la següent documentació: llibre de família.

*** En cas de tenir fills en diferents etapes, es tindrà en consideració el següent ordre de prelació:

Beques específiques de l’escola (privades)

Obreixen un percentatge del cost de les activitats complementàries i serveis escolars, durant el curs. Per això és necessari emplenar el formulari que trobareu adjunt.

El període de sol·licitud ordinari de beca i/o ajuts privats de l’escola compendrà el mes de juny, de forma extraordinària es podrà presentar la sol·licitud al mes de setembre.

SOLICITUD DE AYUDA AL ESTUDIO CURSO 2022.2023 (1)

Beques menjador (Administració pública):

Beca menjador Ajuntament de Parets

Cobreixen un percentatge del cost del servei de menjador. La beca es tramita a la seu de l’Ajuntament del poble d’empadronament. Si teniu dubtes o dificultats per fer-ho des de l’escola us ajudem a tramitar-ho.

Beca menjador Ajuntament Lliçà de Vall

Cobreixen un percentatge del cost del servei de menjador. La beca es tramita a la seu de l’Ajuntament del poble d’empadronament. Si teniu dubtes o dificultats per fer-ho des de l’escola us ajudem a tramitar-ho.

Altres beques i ajudes per l’educació de l’administració pública

Beques i ajudes educació Departament d’Educació

Beques i ajudes educació d’alumnat NEE Departament d’Educació

Beques i ajudes Ministerio de Educación

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.