Un punt fort de la nostra escola, és que tenim un equip docent i no docent estable. Tot l’equip de mestres i personal no docent, hem vist evolucionar, créixer i fer-se millors persones a tot l’alumnat que ens ha acompanyat des de ei 3.

Ens encant poder veure com van aconseguint fites, com perden pors i es van fent més segurs d’ells mateixos. Ens alegra poder veure, com cada alumne intenta aconseguir ser la millor versió d’ell mateix. Perquè per davant de tot, volem persones, bones persones que ens ajudin a aportar el seu granet de sorra per anar aconseguint un món millor.

A més a més, ens omple d’orgull veure com van aprenent i superant-se. I on abans era un gran obstacle ara tant sols és un petit problema al camí. Maduren, evolucionen i van aprenent. Però sobretot, caminen al nostre costat aplicant els valors que intentem inculcar any rere any.

No sempre han passat bons moments, però veure com els superen i cada vegada es senten millor, també ens fa sentir-nos feliços. Doncs formem part del camí, que vosaltres com a pares, vau engegar un dia al nostre costat.

Aquí us compartim un vídeo perquè ens poseu cara a tot el personal docent i no docent que cada dia ens omplim d’energia per donar lo millor de nosaltes en les nostres classes i en el dia dia dels alumnes a l’escola.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de privacidad.
I Accept