L’escola Ntra. Sra. de Montserrat està situada a Parets del Vallès, tocant al terme municipal de Lliçà de Vall. Som una escola de dues línies acollidora i familiar. Això permet crear un bon ambient de relació entre tota la comunitat educativa, alumnes, pares i mestres.

La nostra escola és una institució viva que s’adapta incansablement als nous temps i a les noves demandes socials. Actualment oferim les etapes d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.

Caràcter Propi del centre 

L’escola ha definit el seu Caràcter Propi d’acord amb la legislació vigent que promou la formació integral dels alumnes d’acord amb una concepció cristiana de l’home, de la vida i del món. És una escola oberta a totes les famílies que desitgen aquest tipus d’educació i volen col·laborar amb la direcció i el professorat en la construcció de la comunitat educativa. Segueix les orientacions de l’Església Diocesana i s’insereix en la realitat sòcio-cultural de Catalunya. Essent corresponsable i solidària amb totes les altres escoles del país. Si vols veure el contingut del nostre ideari clica a l’enllaç.