Nostra Senyora de Montserrat és una escola que porta més de 70 anys d’història. Una història que va començar el 4 d’octubre de 1947, quan les religioses Teatines van arribar a Parets per fundar el que ara és el nostre col·legi.

L’edifici, que fou donat pels Srs. Serra -una família veïna del poble-, va ser suficient per poder iniciar el que ara coneixem com la nostra escola. Des de llavors, les religioses Teatines han viscut al poble de Parets vetllant per poder oferir una ajuda a la nostra societat, i ho han fet sempre seguint l’esperit de la seva fundadora “sense més norma que l’amor”- Madre Úrsula-

Els anys van anar passant i les necessitats del poble també, va ser a l’agost de 1974 que el col·legi començava a fer-se petit i es van iniciar obres d’ampliació amb la construcció d’un nou edifici. Des d’ençà fins l’actualitat el col·legi ha estat reformat diferents vegades a causa de l’ampliació de cursos fins a la implantació de l’educació Secundària Obligatòria.

L’any 2018 la fundació Albada va entrar en la història de la nostra escola, participant, juntament amb les Teatines i tot el claustre de mestres, de la conducció del centre per continuar construint història junts fent que la nostra escola continuï sent un referent de millora personal, educativa i social dins del poble de Parets.

Units en el Temps