Sol·licita informació

Llar d’infants!

EDUCACIÓ

Llar d'infants

El Col·legi  Nostra Senyora de Montserrat  és el primer col·legi que té escola bressol a Parets del Vallès. Són pocs els centres educatius que aconsegueixen tenir llar d’infants. Estem molt contents de poder donar aquest servei!

Enguany, l’escola bressol ha obert les seves portes. Ha estat un dels projectes més important per a nosaltres. Ens il•lusiona pensar que hi ha nens i nenes que els acompanyarem des dels primers mesos de vida i amb els que, de ben segur, viurem moments extraordinaris!Autoría: Arenales Red Educativa

21 d’abril 2023

1 min de lectura

El 31 de març vam inaugurar institucionalment la nostra escola bressol. L’acte va estar presidit per l’alcalde Francesc Juzgado, la vicealcaldessa i regidora d’educació, Casandra Garcia les tècniques d’educació, la presidenta de l’AFA, Marta Padró, sor Ángeles, com a representant de les teatines, Ignasi Canals, representant de la titularitat i l’equip directiu de l’escola. També vam tenir la sort de comptar amb el mossèn Francesc.Escola bressol

 Sembla que va ser ahir quan començàvem a coure la idea de tenir la nostra pròpia escola bressol i ja ho hem aconseguit! Ens omple d’orgull aportar un servei més a les nostres famílies. 

La primera etapa dels infants és molt important, en ella s’inicien molts aprenentatges i està plegada de primeres vegades. Quan les famílies confien en nosaltres, ens comprometem  a donar lo millor de nosaltres mateixes per cobrir totes les necessitats als nostres petits. Volem infants que aprenguin i es desenvolupin, però sobretot, nens i nenes feliços!

El fet de començar a l’escola bressol, afavoreix una més ràpida adaptació al segon cicle d’educació infantil. Doncs els nostres petits i petites, ja coneixen l’entorn quan arriben a EI 3 i també, a moltes de les persones que vetllen pel seu benestar.

La responsabilitat de l’escola és acollir, respectar els ritmes dels infants, donar alè i coratge a les ganes de saber, d’esbrinar i d’estar amb els altres.

Moltes gràcies a totes les famílies que confieu en nosaltres i penseu que som la millor opció en l’educació dels vostres fills i filles! A nosaltres ens encanta veure créixer els vostres fills i filles i acompanyar-los, al llarg dels anys, emocional i acadèmicament.


Recordeu, sempre és bon moment per informar-se en la nostra llar d’infants! Truca’ns i vine a conèixe’ns!

Llar d’infants NSM

Llar d’infants

Llar d’infants

ETIQUETAS

Últimas noticias

Entradas recientes

Suscríbete a la newsletter


Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.