Sol·licita informació

Oferta educativa

El col·legi Nsmonserrat és un centre educatiu on acompanyem els nostres alumnes des del primer cicle d’educació Infantil, que comprèn des dels zero als tres anys, fins a l’etapa  secundària. Durant tot el seu itinerari educatiu anem proporcionant als nostres alumnes les habilitats i competències necessàries per afrontar els desafiaments que es vagin presentant a cada moment de la vida.

Estem compromesos amb els nostres alumnes i les seves famílies per oferir una educació personalitzada. Fem servir tots els esforços perquè creixin sent bons professionals i millors persones, treballant de manera transversal l’excel·lència acadèmica; l’educació en valors; els idiomes i la innovació educativa. Podent abordar les capacitats i els talents corresponents a cada etapa del seu desenvolupament.

Nostra Senyora de Montserrat, és un col·legi amb 75 anys d’història i de camí recorregut. On l’experiència i la professionalitat han estat sempre present en el nostre dia a dia. No només hem cregut convenient aconseguir un bon rendiment acadèmic, sinó que ens hem anat preocupant per fer dels nostres alumnes.

Participa a les nostres Open Days

Open Days

Si vols una sessió més personalitzada, demana una entrevista amb el director del centre..

Som una escola concertada i religiosa immersa en el Programa de Transformació IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring) el qual pertany a la xarxa d’escoles Arenales:

Innovació

Innovació

Sempre oberts i en constant comunicació amb el nostre entorn, un món dinàmic i canviant. Sempre a punt i preparats per apropar les metodologies i els aprenentatges als nous i actuals interessos que es donen a la nostre societat.

Autonomia

Entenent aquesta com una construcció lliure, reflexiva i responsable del caràcter. Més enllà dels continguts curriculars existeixen un seguit de competències emocionals i personals que són essencials per al desenvolupament integral dels nostres alumnes. Ajudar als nens i a les nenes a ser autònoms i autònomes, es preparar-los per ser persones amb esperit crític i competents. Essent capaços d’afrontar-se a qualsevol situació que es doni en el seu dia a dia.

Mentoring

Per a nosaltres, el vincle entre família i escola és fonamental. Entre tots ens enriquim i potenciem l’escola. Caminar plegats en la mateixa direcció, és sinònim de potenciar, aprendre, millorar i fomentar un clima de confiança i humilitat. Els detalls quotidians donen vida a un treball en xarxa on els alumnes, les famílies, els tutors i tutores, especialistes,  professors i personal no docent són fonamentals.

Tenim un claustre estable format per un equip d’educadors propers, sempre al costat dels seus alumnes i de les famílies.  Creiem fermament en la importància d’acompanyar, sempre, als nostres alumnes per tal de millorar el seu benestar, rendiment, hàbits i educació. A més, sempre vetllem per donar resposta a les necessitats de  cada infant, oferint el model d’educació personalitzada que millor s’adapti a l’atenció i necessitats de cada alumne. Tan important és donar una atenció individualitzada com estar en constant  comunicació amb les famílies, ja que ambdues coses són la clau per aconseguir amb èxit, una educació integral i global que permeti als nostres alumnes a estar preparats per aconseguir qualsevol fita que es proposin en el futur.

Per aconseguir l’excel·lència educativa, no només treballem il·lusionats en educar als nostres alumnes amb les metodologies i recursos més avançats. Sinó que també, gràcies al servei de psicologia i d’atenció a la diversitat, vetllem perquè els nostres alumnes es sentin bé i aprenguin a gestionar tots aquells sentiments que poden ser un obstacle al llarg de la seva escolarització. Som una escola que eduquem des del cor, per tant, ens preocupem i acompanyem als nostres alumnes perquè trobin l’equilibri que els hi permet avançar i superar-se en els seus aprenentatges i ser persones felices.

La clau de l’èxit no és tan sols el que fem a l’escola, sinó que tenim la certesa que un factor fonamental és caminar juntament amb les famílies i créixer tots plegats. Per aquest motiu fem activitats com la celebració de l’aprenentatge, conferències educatives, celebració Nadal o Montserrat i cafè de famílies que ens permeten crear espais on junts, fem escola!

Etapes educatives

Llar d'infants ( 0-2anys)

Com a casa

Infantil (3-5 anys)

Trampolí perquè aprenguin jugant

Primària

Ser guia en el procés d'autoconeixement

Secundària

Suport en els moments de maduració

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.