Sol·licita informació

Llar d’ infants

Anglès

Hem creat un projecte propi d’anglès per al llar d’ infants Ns Montserrat, en el qual els nens es familiaritzen amb l’anglès a través de cançons, conta contes fins i tot amb material inventat per les professores. Res de llibres… encara! L’anglès els agradarà de majors, perquè ha estat el seu company des de petits en Ns Montserrat. Després el projecte continua en el 2n cicle d’infantil.

Protagonisme de les Famílies

La relació pares i educadors és diària en llar d’ infants Ns Montserrat.

Les entrevistes individuals amb els pares són una de les eines especialment necessària per a l’assessorament en l’educació dels seus fills.

Reunions trimestrals
per a transmetre els objectius tant acadèmics com de formació.

Escola de pares i Conferència
sobre temes educatius així com d’actualitat.

Aprenentatge en valors

Afavorim l’educació social mitjançant la comunicació, col·laboració així com la responsabilitat.

Els alumnes van adquirint hàbits positius, no basats en la simple autoritat, sinó integrant la raó, la voluntat d’igual importància pel sentiment.

Oferim oportunitats de relació amb els seus iguals, perquè aprenguin a donar el millor de si mateixos.

Serveis llar d' infants Ns Montserrat

Horari Flexible

Menjador

Les families ens trien

Tens més preguntes?

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.