Sol·licita informació

Open Days

Hem organitzat diferents Open days obertes per a totes les famílies que estigueu interessades a conèixer el nostre projecte educatiu i sol·licitar plaça al nostre Centre.

En aquesta sessió, us informarem sobre el nostre model educatiu, les característiques de cadascuna de les Etapes i qualsevol aspecte rellevant que desitgeu conèixer. Podreu interactuar amb alguns alumnes i famílies, a més dels professors. També resoldrem els vostres dubtes sobre el procés d’admissió, les places vacants i la possibilitat de realitzar una entrevista en línia a les famílies que ho necessiteu. Us esperem!

Aquest any obrim les nostres portes, mantenint totes les mesures necessàries per seguir sent un entorn segur.

Open Days 2023

Aquest any obrim les nostres portes, mantenint totes les mesures necessàries per seguir sent un entorn segur.

  • Dijous 9 de febrer de 15:00 a 17:00
  • Dimecres 15 de febrer de 10:00 a 11:00
  • Dimarts 21 de febrer de 15:00 a 17:00

Et demanem unes dades, per poder inscriure't a la jornada

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.