Sol·licita informació

Pastoral

Pel·lícules

El príncipe de Egipto. 1998. Versió animada de la històrica bíblica de Moises. Dos germans van néixer d’una manera diferent, un vinculat a la reialesa i un altre en un orfenat. Encara que van créixer junts, cada un tenia camins diferents: un va aconseguir ser el governador d’un dels imperis més importants de la terra, l’altre però es va convertir el líder del seu poble. Aquestes vides tan diferents fan que hagin d’enfrontar de manera que cada un creu …
Las crónicas de Narnia. El león, la bruja y el armario. Quatre nens descobreixen un armari que els serveix de porta d’accés a Narnia, un país congelat en un hivern etern i sense Nadal. Llavors, complint amb les velles profecies, els nens (juntament amb el lleó Aslan) seran encarregats d’alliberar el regne de la tirania de la Bruixa Blanca (Reina Jadis com es presenta millor en el llibre El Nebot de el Mag) i recuperar l’estiu, la llum i l’alegria per a tots els habitants de Narnia.

Llibres

L’art d’estimar. Erich Fromm. L’art d’estimar és una obra amb la qual Erich Fromm ha ajudat a diverses generacions a reflexionar sobre l’amor i a respondre a algunes preguntes aparentment senzilles: què vol dir estimar? Com desprendre’ns de nosaltres mateixos per experimentar aquest sentiment …? Fromm ens explica que l’amor no és només una relació personal, sinó un tret de maduresa que es manifesta en diverses formes: amor eròtic, amor fraternal, amor filial, amor a un mateix …

Los hombres son de Marte, las mujeres son de Venus. John Gray. Homes i dones semblen procedir de diferents planetes. Són biològicament semblants, utilitzen les mateixes paraules, comparteixen el mateix espai geogràfic; però els seus codis de comportament, el seu idioma (el que volen expressar amb les seves paraules), els seus valors existencials … són diferents. Aquesta obra és tant una guia per a la comprensió de les actituds i paraules de l’sexe oposat com una proposta per minimitzar des d’una perspectiva afectivament positiva les conseqüències dels desacords. Un llibre, doncs, absolutament necessari per als que, vivint en parella o amb desitjos de fer-ho, volen donar i obtenir el màxim del seu amor.

Tallers i xerrades interessants

Gener:

Terrassa:

Diumenge, 16 Acaba la visita Ad Limina a Roma.

Dissabte, 22 a les 11h Missa patronal a la parròquia de Sant Vicenç de Mollet

Diumenge, 23 a les 12h Missa i confirmations a la parròquia de Santa Engràcia de Montcada.

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.