Sol·licita informació

Projecte bilingue

«El Projecte Educatiu d’Arenals dóna una importància especial als idiomes. Som conscients que els nostres alumnes necessiten una competència comunicativa adequada en anglès i els preparem perquè siguin capaços de treballar en equips multidisciplinaris i multiculturals.

Per això, des de fa 11 anys, com a suport a la formació bilingüe que oferim a Arenales, també facilitem als nostres alumnes una sèrie de programes
d’immersió lingüística amb estada a altres països, per a alumnes des de 4t de Primària fins a 1r de Batxillerat.

Gràcies a aquests programes, els alumnes milloren el nivell d’anglès i viuen una experiència única que els enriquirà i marcarà per a tota la vida».

Conoce nuestros programas

De 4ºPRIM 1ºESO

Culture week England

Estada d'una setmana a l'est Anglaterra

4 weeks in Yorkshire

Estada de quatre setmanes a Anglaterra

5 weeks in Dublin

Estada de cinc setmanes a Dublín

De 2ºESO – 1ºBACH

Culture week England

Estada d'una setmana a l'est Anglaterra

5 weeks in Yorkshire

Estada d'una setmana a l'est Anglaterra

Academic Tearm and Year

Estada d'un trimestre o any USA/ Canadà o Anglaterra

¿Tens algunes preguntes?

Et demanem unes dades, les justes per poder facilitar-te la informació que necessitis


Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.