Sol·licita informació

5 weeks in Yorshire

Programa d'Immersió Lingüística

5 weeks in Yorkshire és un projecte dissenyat per als estudiants de la Xarxa Arenales des de 2n d’ESO fins a 1r de BACH.
Els nostres alumnes assistiran a les escoles Fulneck, Fyling Hall i Read, col·legis privats amb estudiants nadius anglesos al comtat de Yorkshire al nord d’Anglaterra.

Els estudiants realitzen una veritable immersió a les escoles i les seves residències, on assisteixen a les classes diàries seguint el mateix programa educatiu i recreatiu que els estudiants locals i, per tant, es converteixen en un membre més del col·legi i de la comunitat.

S’allotjaran al boarding school del col·legi (residència) ubicat al recinte escolar i tindran a la seva disposició tots els serveis durant la seva estada.
Read School és un boarding school, escola de dia i independent, situat a la localitat rural de Drax, prop de Selby, Yorkshire del Nord, Anglaterra. Anteriorment una escola per a nens que es va convertir en mixta el 1996. A partir de llavors acull aproximadament 350 nens i nenes d’entre 3 i 18 anys. Els grups de classe són molt reduïts i les seves instal·lacions excel·lents ajudaran els estudiants a adaptar-se a la vida del col·legi i incloure’l en el seu cercle d’amistats.

Fulneck és un col·legi privat ubicat a Pudsey que compta amb més de 250 anys d’història. Avui dia proporciona una educació moderna per als estudiants de West Yorkshire. Un lloc molt especial; amb poc menys de 380 alumnes, és prou gran per garantir una àmplia gamma d’instal·lacions, però prou petita per garantir que els alumnes es poden adaptar a la vida del col·legi i crear vincles i amistats.

Fyling Hall és un centre amb gran història educativa des de 1923 al comtat de Yorkshi re, i emplaçat en una meravellosa ubicació al North York Moors National Park. Els seus principis educatius es basen en oferir una educació molt propera als estudiants, amb grups molt reduïts que ajudaran els estudiants a adaptar-se a la vida del col·legi i incloure’l al cercle d’amistats.

Un cop acabades les classes, juntament amb els estudiants de les escoles, realitzaran activitats i esports, així com excursions a les àrees d’interès cultura de la zona durant el cap de setmana.

Què inclou?

 • Classes a les escoles Read, Fulneck i Fyling Hall amb currículum
  britànic i estudiants anglesos
 • Allotjament en pensió completa
 • Participació a totes les activitats organitzades dins de l’horari
 • Activitats diàries i excursions de cap de setmana segons horari
 • Trasllat d’anada i tornada a l’aeroport de destinació
 • Un professor d’Arenals acompanyant el grup.
 • Presentació del projecte als pares
 • Gestió de la reserva de vols
 • Assegurança de viatge
 • Telèfon d’emergències les 24 hores
 • Organització de sortida a l’aeroport
 • Allotjament a residència (habitacions múltiples)
 • Material educatiu.

Horario semanal orientativo

HORA SUNDAY Monday Tuesday Wendnesdat Thursdat Fridday SATURDAY
7:45 Meet at airport for flight departure

Arrival at airport and transfer to the College

Spend the evening with your English School friend yo know them
Breadkfast Full- day excursión or if it,s last day

Pack your bags ready for departure

Say goodbye to your Englsih friend

Trasfer to the airport

Flight departs frim Airport

Arrives at local airport
08:40 - 13:10 School Immersion
13:10 - 14:10 Lunch break
14:15 - 16:20 School Immersion
16:30 - 17:30 Afernoon activity
17:40 - 18:20 Dinner time
18:30 - 19:00 Homework
19:00 - 20:00 Sport Hall/Activities Film Nigth
22:00 Bed time

Requisits

 • Ser alumne d’algun col·legi d’Arenals Xarxa educativa
 • Bon nivell acadèmic. Els alumnes participants han de seguir el pla de treball de les escoles d’Anglaterra i el treball que se’ls enviï des dels seus col·legis d’origen
 • I una conducta i comportament exemplar
 • Responsabilitat i certa autonomia personal
 • Participar dels plans escolars, realitzar petites tasques a la residència com fer el llit, recollir l’habitació.

Més informació

Cursos: 2n d’ESO i 1r de Batxillerat.
Grups de 25 alumnes

Per a més informació contacteu amb:
Rubén del Rio
rrio@col·legialborada.es
Tel: 91 830 19 12

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.