Quin és el teu súper poder?
A Arenales creiem que cada infant té un súper poder únic, un do especial que el fa brillar.
Ens comprometem a cuidar aquests poder.
Sota el lema «Quin és el teu súperpoder?», la nostra missió és transformar l’ordinari en extraordinari, amb una educació personalitzada i integral. Des del primer dia fins el final de l’etapa escolar, cada alumne troba a Arenales l’espai i el suport necessari per créixer.
Quan els nostres alumnes vesteixen per primera vegada l’uniforme amb l’escut d’Arenales, aquest símbol no tan sols representa el nostre col·legi, sinó que també el seu creixement personal.
Cada cop que l’escut «s’il·lumina», reflexa que les seves habilitats, valors i talents s’estan enfortint amb cada repte i cada èxit aconseguit.
El poder de l’ordinari, fent extraordinari lo quotidià
Els súperpoders no sempre es troben en grans gestos, sinó en els petits actes que construeixen el seu caràcter.
Treballem valors com la leialtat, el treball en equip, la justícia i el sentit crític, pilars que formen una base sòlida per el desenvolupament integral de cada alumne. Ens centrem en donar les eines que permeten a cada estudiant descobrir i enfortir els seus súperpoders, a través dels següents pilars:
Educació
personalitzada
Innovació
educativa
Valors i educació
cristiana
Projecte Houses
Orientació i satisfacció
de les famílies
Bilingüisme
Aquest enfoc integral busca desenvolupar tant habilitats
acadèmiques com humanes, formant persones
compromeses amb el món i amb elles mateixes.
Cada etapa educativa està disenyada per
acompanyar als alumnes en el descubriment i
desenvolupament dels seus súperpoders.
Cada fase d’aprenentatge potencia habilitats
específiques que els preparen per la vida.
Durant els primers anys, treballem en la creació d’hàbits i rutines que impulsen l’autonomia, la curiositat i la capacitat d’aprendre de forma dinàmica i constant. En aquest procés, els infants descobreixen el súperpoder de la constància i de l’autonomia a través dels seus petits èxits diaris.
Súperpoders: Autonomia, curiositat
Durant aquesta etapa, la més llarga i pot ser una de les més formatives, els alumnes comencen a explorar i reconèixer els seus talents individuals, a la vegada que aprenen el valor de treballar en equip i col·laborar per aconseguir objectius comuns. Aquí es desenvolupen habilitats essencials com l’empatia, el lideratge i la capacitat per resoldre problemes en grup, destresses que no només els ajuden a brillar en l’aula, sinó que també en les seves relacions interpersonals. En aquest cicle, experimenten el poder de la cooperació i del descubriment per aportar les seves habilitats úniques per enfortir al grup.
Súperpoders: Col·laboració, lideratge i resolució de problemes.
A secundària, els estudiants viuen una etapa d’autodefinició on es desperta el seu desig de fer les coses correctament i de construir un camí propi. Comencen a profunditzar en els seus interessos, a prendre decisions sobre el seu futur i a buscar un propòsit que els motivi. Fomentem en ells la capacitat crítica, la responsabilitat i l’autonomia intel·lectual, encoratjant-los a que s’esforcin per aconseguir les seves metes amb dedicació i compromís. Aquest és un moment clau per consolidar els seus valors, enfortir la seva autogestió i descobrir el seu potencial únic.
Súperpoders: Responsabilitat, pensament crític i autogestió.