Sol·licita informació

Àrea famílies

AMPA

Qui Som

L’AMPA és l’Associació de Mares i Pares creada al  Col·legi per aquelles famílies d’alumnes que voluntàriament s’adhereixen per a aconseguir els objectius previstos en els seus propis Estatuts.

Jurídicament, l’Associació gaudeix d’entitat pròpia i independència respecte del Col·legi, encara que la seva labor fonamental és la de donar-li suport en la consecució dels objectius plasmats en el seu Ideari.

 

Membres de la  Junta Directiva:

Presidenta: Marta Padró

Secretària: Neus Rodríguez

 

Com contactar

Per a fer-nos arribar els teus comentaris, dubtes, i iniciatives … Ens podeu escriure:
ampa@nsmontserrat.cat

Serveis

SERVEIS QUE OFERIM A L’ESCOLA

Servei de psicologia:

  • Orientació: L’orientació o mediació preventiva és una intervenció tècnica professional que persegueix estabilitzar  a l’alumne i família que està travessant una crisi, aportant eines per a recuperar les seves capacitats, superar les dificultats i enfortir els vincles que els uneixen.
  • Projecte d’educació emocional: Una sessió al mes dins l’aula es treballen diferents aspectes que permiten als alumnes posar nom a allò que senten i trobar estratègies per sentir-se millor. S’inicia a IE3 fins a 4t d’ESO, a cada nivell allò que més necessita l’alumnat.

 

  • Psicopedagògica: Amb l’atenció psicopedagògica pretenem detectar quines variables estan interferint en l’aprenentatge del nen o adolescent. Una vegada detectada la dificultat específica, treballarem aquesta en interacció amb la resta per a potenciar la seva capacitat d’aprenentatge. Realitzem PI ( plans individualitzats) Per cobrir les necessitats dels nostres alumnes, tant quan és per dificultats en l’aprenentatge com quan es presenten altes capacitats. A més, també oferim adaptacions als alumnes que presenten trastorns d’escriptura o TDA i TDAH ( sempre que calgui). El nostre objectiu és ajudar-los a assolir als continguts del curs facilitant els recursos i ajudes que es necessitin.

 

Para más información:

Dirección:

C/ Zurbano,82. 2º B

28010 Madrid

Teléfono 917 025 019

E-mail: info@coincidir.es

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.