Sol·licita informació

Culture Week England ESO-BACH

Programa d'Immersió Lingüística

Culture Week és un projecte dissenyat per als estudiants de la Xarxa Arenales des de 4t de Primària fins a 1r d’ESO. Els alumnes assisteixen a classes, tallers i faran
excursions, vivint en una residència estudiantil durant una setmana al poble de Bury St. Edmunds al nord-est de Londres. Viure en una residència britànica proporciona a cada estudiant una excel·lent oportunitat de desenvolupar les seves habilitats comunicatives en anglès, experimentar la seva vida diària i aprendre
la seva cultura.

Altres beneficis inclosos són la convivència en un ambient agradable, acollidor i familiar, el suport i l’orientació i la introducció a la comunitat local.
Les classes i tallers sobre els temes seleccionats es completen dins i fora de les classes, els estudiants realitzen diferents excursions seleccionades amb curaper aprendre la cultura, la zona on són i integrar-se amb els locals del lloc.

Enviem a cada col·legi un Pre-trip Project perquè els estudiants el completin a classe, abans de marxar, que els ajudarà a explicar el viatge als pares. Els estudiants participen constantment en el seu aprenentatge, fins i tot després d’assistir a les classes i visites culturals. A casa completen el Travel Project, un dossier amb temes interessants i qüestionaris a completar al costat de la família, per reforçar les seves habilitats comunicatives i fomentar la conversa.
El projecte Culture Week ofereix més de 80 hores d’interacció en anglès, a més de ser una gran oportunitat per augmentar l’interès dels alumnes per la llengua anglesa, aprendre sobre la cultura del lloc i millorar-ne les habilitats lingüístiques.

¿Què inclou?

 • Classes/tallers anglesos..
 • Programa complet d´excursions, projectes culturals i activitats socials.
 • Monitors d’anglès nadius acompanyant el
  grup.
 • Transport inclòs (quan fos necessari).
 • Trasllat d’anada i tornada a l’aeroport de destinació.
 • Professor inclòs.
 • Presentació del projecte als pares.
 • Gestió de la reserva dels vols.
 • Assegurança de viatge.
 • 24 hores d’assistència telefònica per a
  emergències.
 • Organització de sortida a l’aeroport.

Allotjament

 • A la residència – Pensió completa.

Material educatiu

 • Travel Project que els alumnes poden fer durant el viatge.
 • Material addicional per a les excursions.
 • Pre-trip Project que el professor utilitzarà per preparar el viatge.

Horari setmanal orientatiu

HORA DIUMENGE DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE
08:00-08:30 Esmorzar
09:00-10:30 Arribada amb vol directe

Recollida a l'aeroport
Informació del curs i taller Comparing Cultures Revisió tarda anterior i taller Communication Skills Taller Everyday English Taller English in Action Completar els tallers i preparar la presentació Preparar les maletes per sortir

Acomiadar la família d'acollida

Trasllat des del punt de trobada fins a l'aeroport i check-in

Tornada a casa amb vol directe
10:30 - 10:45 Descans
10:45- 12-30 Qüestionari sobre la ciutat/zona local Edificis i arquitectura: cases de camp i cases senyorials Esdeveniments tradicionals, festivals i tallers esportius Geografia/història: Costes, Parcs Nacionals, Patrimoni Presentació dels projectes
12:30- 13:30 Menjar
13:30- 16:30 Estada a la Residència Tour d'orientació a la ciutat i cerca del tresor Excursió a una casa senyorial de la zona Els estudiants proven alguns instruments i danses tradicionals Visita a un Parc Nacional proper, llocs de patrimoni cultural, aquari i treball del projecte ProjecteMeet the locals entrevistant gent de la zona
13:30- 16:30 Tornada a la Residència, revisió del dia, deures i sopar
16:30- 18:00 Convivència amb els companys, activitats nocturnes al centre i hora de dormir

Requisits

 • Ser alumne d’algun col·legi d’Arenals
 • Una conducta i un comportament exemplar.
 • Responsabilitat i certa autonomia personal.
 • Participar dels plans escolars, realitzar petites tasques
  a la residència com fer el llit , recollir l’habitació.

Més informació

Cursos: 4t, 5è, 6è de Primària i 1r d’ESO.
Grups de 30 alumnes acompanyats per un professor i un coordinador.

Per a més informació contacteu amb:
Rubén del Rio
rrio@col·legialborada.es
Tel: 91 830 19 12

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.