Sol·licita informació

Torneig NSM

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, els últims anys hem realitzat el torneig esportiu de l’escola. Aquesta vegada, volem tornar a repetir, una vegada més, el torneig de futbol sala.

 

Dates:

 • Començarem el torneig després de Setmana Santa, el dimarts 2 d’abril, i les finals es jugaran el diumenge 12 de maig, coincidint amb l’inici de la setmana de les famílies.

 

Horari:

 • Els partits es jugaran dimarts i dijous de 18:30h a 19:30h i de 19:30h a 20:30h.

 • La final serà el diumenge 12 de maig a les 12:00h.

 

Requisits:

 • El torneig estarà obert a les famílies de l’escola, exalumnes, professors i professores. També podran participar persones alienes a l’escola.

 • L’edat mínima per poder participar seran els 16 anys.

 • Només podran jugar els partits tots els jugadors i jugadores que s’hagin inscrit al torneig. Per tant, s’haurà d’escriure a tots els jugadors que jugaran.

 • El nombre màxim de jugadors i jugadores per equip és de 12.

 

Inscripció:

Aquest any, amb la inscripció al torneig, trobareu inclòs:

 • Samarreta per cada participant de l’equip

 • 2 ampolles d’aigua d’1’5L per equip

 • Vestuari per canviar-se abans i després del partit

 • Copa per tots els equips participants

 • Pilotes per escalfar i jugar els partits

 • Àrbitre

 • Preu de 6€ per persona, que inclou tots els serveis anteriors

 • Les inscripcions al torneig ja estan obertes i es tancaran el dia 18 de març

 • Per participar, haureu d’omplir el següent formulari:

https://forms.gle/uZYBcph6iFfYEUw27

 • *en cas de ser menys de 6 equips apuntats, no hi haurà samarretes, per tant, no s’haurà de pagar

A més a més, si teniu un negoci propi i esteu interessats en formar part, ja sigui com a sponsor del torneig o d’algun equip, poseu-vos en contacte amb l’escola al mail torneigNSM@nsmontserrat.cat  i us explicarem tots els avantatges!

 

Us animem a participar en el torneig!

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.