Sol·licita informació

Infantil 1r cicle 0-3 anys

Escola Bressol NSMontserrat

No podem estar més contents! A partir de febrer, obrim la llar d’infants Nostra Senyora de Montserrat. Ens omple d’alegria pensar que acompanyarem als nostres futurs alumnes des de nadons fins als 16 anys. Tenim un projecte i unes il·lusions immenses d’engegar-la. Ens hi acompanyes?

A la llar d’infants NS Montserrat pretenem que els nens i nenes desenvolupin totes les seves capacitats en els diferents àmbits d’experiència, envoltats d’afecte i atenció, en un ambient ple d’estímuls i en estreta col·laboració amb les famílies.

Escola bressol NSMontserrat

Coneix la nostra escola infantil

Participa a les nostres jornades de Portes Obertes

Jornada de portes obertes

Si vols una sessió més personalitzada, demana una entrevista amb el director del centre..

Cuidem dels més petits

En NS Montserrat pretenem que els infants, a través d’activitats educatives i d’ambients dissenyats específicament, desenvolupin totes les seves capacitats en els diferents àmbits d’experiència, amb un mètode educatiu basat en metodologien actives i properes als infants. L’atenció individualitzada, l’afecte i atenció són indispensables en el nostre dia a dia.  Per a nosaltres, les famílies  són l’agent principal en l’educació i desenvolupament dels nostres nens i nenes. Per aquest motiu, donem molta importància a crear espais família- escola. La comunicació és essencial i de total rellevància en el camí que iniciem junts.

L’entorn, és molt important en aquest procés, per això hem creat un ple d’estímuls, acollidor, càlid i segur, amb uns professionals que, des de l’amor i el respecte, els ajudaran a créixer feliços.

Serveis Montserrat

Instal·lacions segures

Instal·lacions segures dissenyades per als més petits en un entorn acollidor i segur.

menjador propi

Alimentació personalitzada, adaptem els menús realitzant alimentació mixta, triturat i segons plat en sòlid.

Més informació

Horari Flexible i ampliat

Conciliació: comptem amb un horari adaptat a les necessitats de cada família.

Més información

Famílies

Les nostres famílies són el nostre pilar, i volem que en formin part i estiguin implicades en la vida escolar.

¿vols saber més sobre nosaltres?

Ens encantaria conèixer-te, sol·licita una entrevista i coneix les nostres instal·lacions, equip de professores, serveis i molt més.

Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.