Sol·licita informació

Festivitat Comiat Religioses Teatines

EDUCACIÓN

Comiat de les nostres religioses teatines

Ens lamenta comunicar-vos…

Autoría: Arenales Red Educativa

26 de gener del 2024

1 min de lectura

Estimadas familias,

La dirección del colegio os invita a un acto de agradecimiento a las hermanas Teatinas por la labor pastoral y educativa que han realizado en el colegio y en toda la localidad de Parets desde 1944, hace ya más de 77 años.

 

Gracias por tanto Madres...

Recientemente las superioras de la Congregación nos han informado que van a trasladar a las tres religiosas que actualmente residen en Parets a otro convento, lejos del pueblo, por motivos de edad y salud. Las hermanas partirán a principios de febrero, cerrando el convento y, con él esta fructífera etapa educativa y pastoral en Parets que continúa manteniéndola viva Red Arenales. Una noticia que nos entristece a todos los que formamos parte de esta gran familia de Nostra Senyora de Montserrat.

Por este motivo, desde la dirección del colegio se ha organizado un acto de agradecimiento, mediante una Misa de Acción de Gracias a Dios y a las Teatinas que tendrá lugar:

 

Día: Viernes 2 febrero

Hora: 18.00h.

Localización: Parroquia de Parets Sant Esteve

Presidirá: Mn. Salvador Cristau Coll (Obispo de Terrasa)

 

 

 

Gracias por 77 años de servicio y dedicación a nuestros alumnos y alumnas

Después de la celebración estamos todos invitados a un pica-pica en (Sala Basart de la Cooperativa)

Os esperamos.

 

Muchas gracias.

ETIQUETAS

Últimas noticias

Entradas recientes

Suscríbete a la newsletter


Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.