Sol·licita informació

Celebrem Sant Jordi!

EDUCACIÓ

Bon Sant Jordi i Santa Jordina!

Com ja és tradició, cada 23 d’abril, gaudim d’un dia fantàstic a l’escola, celebrant la el dia de Sant Jordi i Santa Jordina.

Autoría: Arenales Red Educativa

23 d’abril del 2024

1 min de lectura

Tota l’escola passa un dia molt especial, realitzant diferents activitats adients al nivell de l’edat. Al llarg del dia, es reparteixen diferents premis de diferents concursos. Gràcies AFA per fer del dia de Sant Jordi un dia molt especial!   

Manualitats + certamen literari

Des dels més menuts de la llar d’infants fins els més gran de la primària. Elaboren una rosa i un punt de llibre. Cada cicle, fa una manualitat adequada al nivell del grup classe.  Que contents i contentes surten amb la rosa i el punt de llibre! Són uns vertaders artistes!

 

Certamen literari

També, gaudim de l’entrega de premis del certamen literari. Les darreres setmanes, tot l’alumnat de primària i ESO han pogut escriure, segons la proposta depenent del nivell, sobre la llegenda de Sant Jordi.

Tots ells i elles, han tingut espais en l’horari escolar per elaborar els seus textos. I ha estat molt emocionant! Com en l’entrega de premis, uns s’alegraven pels altres. Hi ha escrits que et posen la pell de gallina. Com ens agradi poder gaudir llegint algunes obres d’art dels nostres alumnes!

A més, la secundària, també ha realitzat algunes activitats de Matemàtiques, Scaperoom, paraulògic  i wordles literaris. Els de 2n d’ESO han ajudat als de 1r d’ESO amb activitats de tecnologia.  Aquests dies tan especials, ens agrada veure com els alumnes gaudeixen fent activitats especials que també són molt enriquidores per tots ells i elles.

Els nens i nenes d’infantil, han rebut per part de l’AFA uns llibres per gaudir a la classe. Els més grans, han rebut els premis del certamen.

Sant Jordi, una tradició més que ens agrada viure amb molta il·lusió!

Agraïm a l’AFA el seu compromís. I per fer del dia de Sant Jordi, un dia molt especial!

ETIQUETAS

Últimas noticias

Entradas recientes

Suscríbete a la newsletter


Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.