Sol·licita informació

Comiat Religioses Teatines

PASTORAL

Siempre en nuestros corazones

Vuestra historia en Parets empezó en el 1947, hace más de 70 años que empezasteis a crear camino… Un camino des del amor, la verdad, el respeto…

Autoría: Arenales Red Educativa

5 de febrer del 2024

1 min de lectura

Quién os iba a decir entonces que este, sería recorrido por tantos y tantos alumnos… también compañeros de profesión, docentes y no docentes.

Comiat religioses teatines

tro lado no solo ha sido fácil sinó que también un regalo.

Sin duda, os lleváis un trocito de nuestros corazones…

Siempre, el colegio Nuestra Señora de Montserrat tendrá en su ADN religiosas Teatinas.

Podríamos explicar muchísimas anécdotas de estos 77 años. Pero estas, se resumen en la enorme sonrisa que nos produce a todos nosotros al recordarlas. Formáis parte de nuestras vidas. Con ellas, nos hemos educado, algunos y algunas crecido y disfrutado del camino.

«Sin más regla que el amor» y el amor y la humildad fueron la clave de vuestro éxito durante 77 años. ¡¡ GRACIAS!!

Damos gracias a Dios y a nuestra Madre, por cruzaros en nuestras vidas. Por haber formado parte de ellas y por no olvidar nunca que los pequeños pasos se riegan, se aman, se cuidan… para llegar tan lejos 

¡ 77 años de historia! 

“ Sin más regla que el amor” … Y el amor  y la humildad fueron la clave de vuestro éxito. 

¡¡GRACIAS!!

ETIQUETAS

Últimas noticias

Suscríbete a la newsletter


Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi NS Montserrat?

Som una escola que pertany a la Xarxa Educativa Arenals. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que NS Montserrat pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales NS Montserrat és un col·legi d’Arenales Xarxa Educativa. En aquests moments la xarxa la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi NS Montserrat?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.